Huoneistoremontit ammattitaidolla Kirkkonummella ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Rakennustyö Kiuru Oy on luotettava ja kotimainen rakennusliike, jolta saat huoneistoremontit ammattitaidolla Uudenmaan alueella. Palvelumme kattaa myös kylpyhuone- ja saunaremontit, ulkoremontit ja uudisrakentamisen. Tutustu remonttipalveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä! Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Keittiöremontit kalusteasennuksineen avaimet käteen -periaatteella

Koko keittiön remontointi on yksi isoimmista kodin uudistuksista, joten suunnittelemme sen yhdessä kanssasi huolellisesti. Autamme muun muassa budjetin laatimisessa, kalusteiden valitsemissa, mittauksissa ja sopivien tuotteiden tilaamisessa. Huolehdimme myös kaikista kalusteasennuksista ja muista remonttiin kuuluvista töistä vahvalla ammattitaidolla.

 

Minkälaisen keittiön sinä haluat? Kokeneet asiantuntijamme löytävät juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Tunnemme useiden eri keittiövalmistajien mallistot ja meillä on myös kokemusta keittiöiden toteuttamisesta alusta asti omien toiveiden ja mittojen mukaan.

 

Tulemme mielellämme maksuttomalle suunnittelukäynnille, jonka jälkeen pystymme laatimaan remonttisuunnitelman ja tarkan kustannuslaskelman keittiötäsi varten. Kun valitset meidät, pääset nauttimaan uudesta keittiöstä vaivattomasti. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin!

Yhteystiedot

Huoneistojen maalaukset, tapetoinnit ja tasoitukset

Teemme toiveidesi mukaiset huoneistojen pintaremontit ammattitaidolla. Jos kaipaat esimerkiksi keittiöösi pientä pintaremonttia, toteutamme sen kätevästi ilman suuria purkutöitä. Pintaremontissa uusimme ovet, vetimet ja saranat sekä tasot ja laatikostot. Valmista tulee nopeasti, jopa muutamassa viikossa.

 

Ennen huoneiston maalausta ja tapetointia toteutamme tarvittavat pohjatyöt laadukkaasti. Seinien tasoitukset kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi, jotta lopputulos on mitä parhain. 

 

Meillä on nykyaikaiset työvälineet kaikenlaisiin pintaremontteihin, joten työskentelemme aina sujuvasti, sovitussa aikataulussa.  

Pyydä tarjous!

Väliseinä- ja alakattotyöt

Meiltä voit tilata niin väliseinäasennukset kuin alakattotyötkin. Meillä on laaja kokemus mitä erilaisimmista sisärakennetöistä, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Autamme mielellämme myös suunnittelussa ja oikeiden materiaalien valinnassa. 

Kysy lisätietoja

Ovi- ja ikkuna-asennukset

Kun tilaat ovi- ja ikkuna-asennukset meiltä, voit olla varma, että ne tulevat heti kerralla kuntoon. Viemme myös vanhat ovet ja ikkunat kierrätykseen ja siivoamme työmme jäljet asennuksen jälkeen. Palvelumme on aina säntillistä ja ammattitaitoista!

Vesivahinkosaneeraukset ja purkutyöt

Ota yhteyttä Rakennustyö Kiuru Oy:hyn vesivahingon sattuessa! Meiltä saat nopeaa ja asiantuntevaa apua. Teemme vesivahinkosaneeraukset ja kosteusvauriokorjaukset osaavasti. Toteutamme purkutyöt suunnitelmallisesti ja käytämme tehokasta kalustoa kuivaukseen. Kun saamme kuivauksen aloitettua nopeasti, jäävät saneerauskustannukset mahdollisimman pieniksi.