Sauna- ja kylpyhuoneremontit päteviltä tekijöiltä Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Rakennustyö Kiuru Oy tekee sauna- ja kylpyhuoneremontit vahvalla ammattitaidolla Uudellamaalla. Meillä on märkätila-asentajan sertifikaatti, joten hoidamme märkätilojen remontoinnin luotettavasti, tarvittavalla pätevyydellä. Olemme monipuolinen rakennus- ja remonttiliike, jolta saat muutkin kodin remontit, kuten keittiöremontit, helposti ja laadukkaalla lopputuloksella. Lue lisää ja ota yhteyttä! Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Oletko ajanmukaistamassa kylpyhuonetilojen laatoituksia tai kalustuksia? Kangasteleeko mielessäsi suurempi kylpyhuoneremontti, jossa nykyiset tilat muuntuvat houkuttelevaksi kotikylpyläksi? Ehkä tarvitset uudet lauteet tai kokonaan uuden saunan. Me teemme kaikki kylpyhuoneen ja saunan remonttityöt tehokkaasti ja turvallisesti.

Kysy lisätietoja

Viihtyisät ja toimivat kylpyhuoneet

Kylpyhuone on parhaimmillaan viihtyisä ja toimiva tila, joka palvelee koko perheen arjen tarpeita. Kylpyhuoneen uusiminen voi tulla ajankohtaiseksi, jos edellisestä remontista on aikaa, tai jos perhekoko muuttuu suhteessa aikaisempaan. Toimiva kylpyhuone huomioi myös esimerkiksi ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet.

 

Me toteutamme kylpyhuoneremonttisi ammattitaidolla. Kokemuksemme avulla varmistamme sen, että lopputulos on varmasti onnistunut. Suunnittelemme remontin huolella, valitsemme laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet ja teemme kaikki tarvittavat työvaiheet osaavin ottein. Meillä on kylpyhuoneiden remontoinnissa tarvittava märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti.

Pyydä tarjous!

Vesivahinkosaneeraukset ja purkutyöt

Tarvitsetko luotettavaa tekijää hoitamaan vesivahinkosaneerauksen? Käänny puoleemme. Meiltä saat nopeaa apua laajemmankin vesivahingon sattuessa. Teemme vesivahinkosaneeraukset ja kosteusvauriokorjaukset asiantuntevasti. Toteutamme tehokkaasti tarvittavat purkutyöt ja käytämme ajanmukaista kalustoa kuivaukseen. Mitä nopeammin saamme kuivauksen aloitettua, sitä pienemmäksi jäävät saneerauskustannukset. 

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken remonttisuunnitelman tekemisestä alkaen. Valitsemme tilaan sopivat ja silmääsi miellyttävät materiaalit ja kalusteet, varmistamme niiden oikea-aikaisen toimituksen ja remontoimme tilat alusta loppuun asti sovitussa aikataulussa. Kauttamme saat myös kaikki remonttiin liittyvät putki- ja sähkötyöt luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

 


Meillä on jo pitkä kokemus vastaavista urakoista ja runsaasti tyytyväisiä asiakkaita. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Sauna toiveidesi mukaan

Saat meiltä saunaremontin kylpyhuoneremontin yhteydessä tai erillisenä työnä. Toteutamme saunaremontit myös kokonaisvaltaisesti, avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme suunnittelusta, tarvike- ja materiaalihankinnoista sekä itse remontoinnista alusta loppuun saakka.

 

Tarvittaessa uusimme saunan rakenteet ja eristeet. Asennamme saunan paneelit, listat, lauteet, kiukaan, valaisimet ja ovet. Kuuntelemme remonttisuunnitelmaa tehdessämme toiveitasi, jotta lopputulos on varmasti mieleinen.

Ota yhteyttä!