Keittiöremontit ja muut remontit ammattitaidolla Kirkkonummella ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Rakennustyö Kiuru Oy on luotettava ja kotimainen rakennusliike Kirkkonummella, jolta saat muun muassa keittiöremontit sekä muut remontit koko Uudenmaan alueella. Tutustu kattaviin remonttipalveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä! Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Keittiöremontit

Oletko uusimassa keittiön kokonaan tai ehkä lisäämässä vain muutaman uuden kaapin? Oli kyseessä sitten koko keittiön uudistaminen tai pienempi pintaremontti, teemme kaikki työt ammattitaidolla ja laadukkaasti. Saat meiltä myös keittiön pintatyöt, tapetoinnit, maalaukset, välitilojen kaakeloinnit ja kalusteasennukset.

Pyydä tarjous!

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Oletko ajanmukaistamassa kylpyhuonetilojen laatoituksia tai kalustuksia? Kangasteleeko mielessäsi suurempi kylpyhuoneremontti, jossa nykyiset tilat muuntuvat houkuttelevaksi kotikylpyläksi? Ehkä tarvitset uudet lauteet tai kokonaan uuden saunan. Me teemme kaikki kylpyhuoneen ja saunan remonttityöt tehokkaasti ja turvallisesti.

Kysy lisätietoja

Pintaremontit

Olisiko aika uusia kodin ilmettä kauniilla uudella tapetilla tai maalilla? Ovatko listat vieläkin laittamatta? Ota meihin yhteyttä – saat pinnat uusiksi ja viimeisteltyä kotisi vaivattomasti!

 

Teemme kattavasti myös erilaiset lattiaremontit, niin matot, parketit, laminaatit, paneelit kuin punttilaudatkin. Pintaremontti kannattaa aina jättää ammattilaisen tehtäväksi, niin voit olla taatusti tyytyväinen työn lopputulokseen.

Yhteystiedot

Ulkoremontit

Tarvitseeko kotisi ulkopuoli uutta maalia tai muuta korjausta? Teemme esimerkiksi ulkolaudoitukset ja maalaukset. Korjaamme ja asennamme myös ovet ja ikkunat. Saat meiltä lisäksi terassit, laiturit, autotallit ja piharakennukset sekä niiden korjaustyöt.

Ota yhteyttä!

Kosteusvauriot

Palveluihimme kuuluvat myös kosteusvaurioiden purku sekä purkualueiden saneeraukset ja uudelleenrakentamistyöt. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Uudisrakentaminen

Saat meiltä myös uudisrakentamisen palvelut. Toteutamme talojen laajennukset ja rakennamme lämpimät varastot, autotallit sekä muut piharakennukset.